Kingdom Come Deliverance kopen voor 39.99 - En meer Intertoys deals

  Intertoys komt met flinke kortingen. Zo worden flink wat games voor een goedkopere prijs verkocht. Zodoende kun je nu Kingdom Come Deliverance kopen met korting.

  Er zijn flink wat acties bij de Intertoys, omdat deze winkel de zogenaamde gamingweek organiseert. Tijdens deze week worden er een heleboel games met korting aangeboden. Een van deze aanbiedingen is Kingdom Come Deliverance voor maar 39,99 euro.

  Goedkoper Kingdom Come Deliverance kopen

  De game is verkrijgbaar voor zowel de PlayStation 4 als de Xbox One. Je kunt hem dus sowieso op jou favoriete console spelen! De Xbox One-versie is daarentegen niet in de aanbieding.

  Mocht je op zoek zijn naar een andere titel, Far Cry 5 wordt op het moment voor 49,99 euro aangeboden. Ook andere titels als de Hitman Definitive Edition Steel Book Edition en Dragon Ball FighterZ zijn voor deze prijs beschikbaar.

  Er zijn ook verschillende games die voor minder dan 10 euro worden weggedaan. LEGO The Hobbit voor 3DS kost op het moment maar 7,50 euro en Mafia III wordt ook voor een 9,99 aangeboden.Speel je liever XCOM 2, dan is de Xbox One op dit moment ook maar 5,99 euro. Ook Battleborn en The Surge zijn voor maar een tientje verkrijgbaar.

  Dit is het volledige overzicht

  PS4 Deals

  Xbox One Deals

  Xbox One bundels met gratis extra controller en 2 games

  Switch

  Overige deals

  Krijg je geld terug

  Tijdens deze gamingweek kun je ook je aankoopbedrag nog eens terugwinnen, waardoor mogelijk je game gratis is. Hiervoor moet je Intertoys een mail sturen met naam, woonplaats, ordernummer en het ordernummer of kassabonnummer.

  Wil jij na het aanschaffen van Kingdom Come Deliverance beter worden in het spel? Eerder schreven wij een tutorial en ook hebben wij verschillende tips gepubliceerd.

  Kingdom Come Deliverance

  Verkijgbaar vanaf 13 february 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.