Killzone Shadow Fall problemen door PlayStation update

  De toegevoegde suspend/resume optie voor PlayStation 4 zorgt voor problemen in Killzone Shadow Fall. Deze problemen komen terug op de momenten dat je de optie kunt gebruiken. De Killzone Shadow Fall problemen worden nu in de gaten gehouden en verbeterd.

  Volgens ontwikkelaar Guerrilla worden de problemen veroorzaakt door de timing van het inschakelen van de suspend modus. Het probleem komt voornamelijk voor terwijl je naar een andere modus gaat, wanneer je een game opslaat of wanneer een cinematic speelt. Querrilla zegt dat ze de problemen nu in de gaten houden en kijken wat eraan gedaan kan worden.

  Iedereen die problemen ondervindt met de optie, wordt geadviseerd om de game te resetten. Het zou kunnen dat andere games ook problemen hebben met de PlayStaton 4 update.

  Killzone Shadow Fall problemen

  Killzone Shadow Fall kwam eind 2013 uit en is van Nederlandse bodem. De game was de eerste uit de franchise die uitkwam op de current gen. De game scoorde een 8 in de review en is verhalend het sterkst. Toen de PlayStation 4 een jaar uit was, kwam XGN met een top beste PS4 games, Killzone Shadow Fall stond hier op de achtste plek.

  Killzone: Shadow Fall

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.