Killzone: Shadow Fall krijgt twee gratis multiplayer maps

  Guerrilla Games brengt vandaag twee nieuwe multiplayer maps uit voor Killzone: Shadow Fall. De twee maps heten 'Terminal' en 'Stormgracht' en zijn gratis te downloaden.

  'Terminal' is een station, gesitueerd binnen de muren van de New Helghan-zijde van No Man's Land. De map betreft gedeeltelijk een defensiefaciliteit, en is deels een gevangeniscomplex. De kaart wordt verbonden door enkele railsystemen, waarover treinen met hoge snelheden passeren.

  Aan de ene kant van het station ligt het controlecentrum voor uitrusting, van waaruit alle verdedigingssystemen van het complex worden gemonitord. Vlakbij turen enorme automatische AA-geweren naar de brug, die naar de Vektan-zijde van de stad leidt.

  Stormgracht

  'Stormgracht' speelt zich af in het giftige industriële gebied op de planeet. Stormgracht is een kapot doolhof met een centraal kanaal en een door mensen afgegraven waterreservoir.

  De sluis daarvan kan, ondanks de veroudering van het complex, nog worden geopend, waardoor de map onder water gezet kan worden en tegenstanders kan uitschakelen. Spelers zijn pas veilig als zij zich boven het waterpeil bevinden of binnen de muren van de map komen.

  Een video van Stormgracht kan hieronder worden bekeken. Bovenaan dit artikel staan beelden van de Terminal-map.

  Killzone: Shadow Fall

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.