Killzone: Mercenary is PlayStation TV ready

  Killzone: Mercenary, de first-person shooter voor de PlayStation Vita, is met de aankomende update geschikt voor PlayStation TV. Dat laat Sony weten op zijn blog.

  PlayStation TV komt op 14 november uit in Europa en is een los kastje dat je aan de televisie kunt sluiten, om hier onder andere PlayStation Vita-games op te spelen. Killzone: Mercenary is een game die uitgever Sony graag via dit kanaal wil laten werken en dat is nu dan ook gelukt.

  "Toen PlayStation TV voor het eerst werd aangekondigd, waren we super enthousiast over het idee dat Killzone Mercenary zou werken op het grote scherm. Dus zijn we hard aan het werk gegaan om dat voor elkaar te krijgen," aldus het bericht op PlayStation Blog.

  Vandaag is de update (1.11) voor de game beschikbaar zodat de game werkt op PlayStation TV. Alle besturing van de Vita, die enkele opties voor het touchscreen heeft, is hiermee aangepast voor de Dual Shock. Ook bevat Killzone: Mercenary nu een restart-from-checkpoint-functie, waardoor spelers de game halverwege een level kunnen opslaan om later weer verder te spelen.

  Killzone: Mercenary cross-play

  De game kent een online multiplayer, waarbij het straks mogelijk is om op een PS Vita tegen iemand te spelen die de game vanaf een PlayStation TV afspeelt.

  PlayStation TV sluit je dus aan op een televisie en heeft een ingang voor PlayStation Vita-games. Daarnaast kun je games, video en andere data van een PS4 naar het apparaat streamen en kun je via PlayStation Now games spelen van de PS1, PS2, PS3 en PSP. Meer informatie hierover lees je in de special.

  Killzone: Mercenary

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.