Killing Floor 2 VR release aangekondigd

  Het vervolg op de eerste Killing Floor in VR is officieel aangekondigd tijdens de PC Gaming Show op de E3. De nieuwe Killing Floor 2 VR release wordt hoogstwaarschijnlijk nog spannender dan je mag verwachten van het voorgaande deel.

  De nieuwe Killing Floor 2 VR release zal hoogstwaarschijnlijk nog later dit jaar plaatsvinden. De nieuwe game in VR zal een first person titel worden en bevat ook vernieuwingen ten opzichte van het voorgaande deel.

  De game zal niet alleen in VR uitkomen, maar het belooft in ieder geval een nog intensere ervaring te worden wanneer je aan de slag gaat met een Oculus Rift. De titel is op dit moment al beschikbaar voor PC en zal later dit jaar ook nog uitkomen voor de PlayStation 4.

  Killing Floor 2 VR release exclusief voor Oculus

  Op dit moment is de Killing Floor 2 VR release exclusief aangekondigd voor Oculus Rift. Maar dit zal waarschijnlijk niet lang blijven. De ontwikkelaar van de nieuwe horror game heeft namelijk al laten weten dat de titel ook voor de PlayStation 4 uit zal komen, dus PlayStation VR ondersteuning lijkt vast te staan.

  De precieze datum voor de Killing Floor 2 release is nog niet duidelijk, maar verwacht wordt dat de titel in ieder geval later dit jaar nog uit gaat komen.

  Killing Floor 2

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.