Killing Floor 2 update brengt gratis content

  Er is een grote update voor Killing Floor 2 uitgekomen. Deze update brengt veel gratis content waar de spelers van Killing Floor 2 mee aan de slag kunnen gaan. De Killing Floor 2 update krijgt de naam Tropical Bash en is vanaf vandaag beschikbaar.

  Allereerst komt de Killing Floor 2 update met een gloednieuw wapen, genaamd de Bone Crusher. Het is een wapen van tier 4 voor de Beserker perk die bestaat uit een mace en een spiked shield. Zo kun je met de Bone Crusher zowel krachtige aanvallen uitvoeren, maar ook als het nodig is jezelf verdedigen van de vijandige monsters.

  Naast de Bone Crusher zijn er ook andere wapens op de schop gegaan. Het gaat hierbij om de wapens die eerder specifiek voor een bepaalde class/perk werden gemaakt. Deze wapens gaven alleen bonussen voor de perks waarvoor de wapens waren gemaakt. Met de nieuwe Killing Floor 2 update krijgt iedere perk nu deze bonussen.

  Dit betekent dat een support met een medic wapen toch de beloofde bonussen van het wapen ontvangt. Volgens ontwikkelaar Tripwire Interactive moet deze nieuwe feature ervoor zorgen dat iedere class veel meer alternatieve wapens kan gebruiken.

  Killing Floor 2 update brengt een nieuwe Zed

  Het belangrijkste van de nieuwe Killing Floor 2 update is de nieuwe Zed. Dit is een nieuw monster die op een gloednieuw eiland is te vinden. Bij de update komt namelijk ook een nieuw gebied die je kunt ontdekken.

  Dit gebied heet Zed landing en is een tropisch eiland waar je graag op vakantie zou willen gaan, maar zo tropisch is dit eiland eigenlijk niet. Er bevindt zich namelijk een actieve vulkaan die ieder moment kan uitbarsten.

  Naast de actieve vulkaan bevindt zich hier ook een nieuwe Zed, genaamd de Gorefiend. Het is de kwaadaardige broer van de Gorefast en deze brengt voor zowel ervaren spelers als nieuwe spelers genoeg uitdaging om mee aan de slag te gaan. De Gorefriend beschikt namelijk over dual blades die krachtige aanvallen kan uitvoeren.

  Tot slot zijn er nieuwe emotes die spelers kunnen gebruiken. Iedere Killing Floor 2 speler krijgt één gratis emote, en je kunt de andere emotes vrijspelen door Emote Crates te openen. De rest van de content in deze update is volledig gratis.

  Benieuwd naar Killing Floor 2? Lees dan onze ervaring met de game in de review!

  Killing Floor 2

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.