Killing Floor 2 release voor Xbox One en Xbox One X bekend

  Tripwire Interactive heeft de Killing Floor 2 release voor de Xbox One en Xbox One X consoles bekendgemaakt. Op 29 augustus komt Killing Floor 2 naar de Xbox One. Wanneer Xbox One X release is, kan de game ook daarop gespeeld worden.

  De nieuwe Xbox One versie zal de game bevatten met daarnaast DLC pakketten The Tropical Bash, The Descent en The Summer Sideshow. Voor 39,99 euro haal je de game met contentpakketten in huis. Eerder was de game al te spelen voor de PlayStation 4, wij hebben de game in onze Killing Floor 2 review een 7 gegeven.

  Informatie over Killing Floor 2 release

  Killing Floor 2 bevat nieuwe en tijdelijk exclusieve content zoals de Freezethrower. Dit is een wapen voor de Survivalist Perk waarmee de speler op Zeds kan schieten met vloeibare stikstof of op hen in kan slaan. Naast dit wapen is er ook een nieuw uniform beschikbaar. Het cosmetische Wasteland Armor kostuum komt in vijf verschillende stijlen. Let op dat deze items maar tijdelijk exclusief zijn.

  Het spel kan solo of met maximaal zes speler in co-op gespeeld worden. Werk samen met twee tot zes spelers om hordes met Zeds en tal andere monsters te verslaan. Wanneer de speler vijanden verslaat, ontvangt hij of zij Dosh. Hiermee kunnen spelers wapen upgrades, munitie en pantsers kopen.

  Online spelen

  Naast de co-op modus is er een online modus waarin maximaal twaalf spelers in twee teams strijden. De teams spelen om de beurt als een Zed of als mens. Een gevecht gaat door tot het menselijke team is verslagen of wanneer zij de eindbaas hebben uitgeschakeld. Wanneer teams een keer als mensen en als Zeds hebben gespeeld, krijgen ze een score waaruit de uiteindelijke winnaar wordt bepaald.

  Spelers bevinden zich in het spel op het vaste land van Europa, ongeveer een maand na de gebeurtenissen van de originele Killing Floor. Door de epidemie die is ontstaan na het gefaalde experiment van Horizone Biotech, is er geen regering of leger meer in de wereld. Samen met een groep burgers en huurlingen doet de speler alles om te kunnen overleven.

  Killing Floor 2

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.