Kijk mee met de Spyro Reignited Trilogy stream om 20:00 op Facebook [Update: stream voorbij]

  "Thank you for releasing me!" Vorige week is de Spyro Reignited Trilogy uitgekomen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Vanavond zullen wij de game livestreamen op onze Facebookpagina. Kijk dus mee met onze Spyro Reignited Trilogy stream waarin we gaan proberen om de eerste game 100% uit te spelen!

  Nadat Spyro the Dragon jarenlang in speelgoedvorm verscheen in de verschillende Skylanders games, was het vorige week eindelijk tijd voor het draakje om weer echt in de schijnwerpers te staan. Ontwikkelaar Toys for Bob heeft de eerste drie Spyro games met liefde een likje HD-verf gegeven. Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! en Sypro: Year of the Dragon hebben er nog nooit zo goed uitgezien, vanwege een complete reconstructie van de titels in Unreal Engine 4.

  Update: De stream is inmiddels voorbij. Wil je de stream terugzien? Dat kan hieronder, of op onze Facebookpagina.

  Bekijk de Spyro Reignited Trilogy stream om 20:00 op Facebook

  Tijdens onze Spyro Reignited Trilogy live stream gaan we een poging doen om de eerste game met 100% uit te spelen! Dit is een flinke taak, dus of het gaat lukken moeten we nog zien. We zullen de game oppakken vanaf de Dream Weavers wereld, de op één na laatste wereld in de game. We zijn dus al flink op weg om alle Gems in de game een plek in onze schatkamer te spelen. We zullen de game spelen op een originele PlayStation 4.

  Meer weten over de Spyro Reignited Trilogy? Onlangs kwam onze Reignited Trilogy Review uit, waarin we de game een 7.5 gaven. Pluspunten waren vooral de geweldige nieuwe graphics en muziek. Jammer genoeg werkte de besturing niet altijd even goed mee en waren de laadtijden ook aan de lange kant.

  Als je geen genoeg kan krijgen van Spyro, dan kan je ook onze special met Spyro the Dragon weetjes lezen. Wist je bijvoorbeeld dat de muziek van alle games in de trilogie gemaakt is door de ex-drummer van The Police? Of dat de schurk Ripto is vernoemd naar de Japanse versie van Spyro, waarin zijn naam op de hoes het woord 'Ripto' leek te spellen? Dat en meer kan je lezen in onze special.

  Spyro Reignited Trilogy is vanaf nu beschikbaar op de PlayStation 4 en Xbox One.

  Spyro Reignited Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.