Kijk mee met de Forza Horizon 4 stream om 19:00 op Facebook!

  Binnenkort komt Forza Horizon 4 uit voor pc en Xbox One, maar wij kunnen al eerder met de game aan de slag. Jullie kunnen meekijken! Vanavond zullen wij de game livestreamen op onze Facebookpagina. Vanaf 19:00 zal de stream van Forza Horizon 4 beginnen, dus zorg ervoor dat je op tijd klaar gaat zitten.

  Forza Horizon 4 zal zich afspelen in het Verenigd Koninkrijk, in vergelijking met het derde deel waarin we door Australië konden scheuren. Als je benieuwd bent naar hoe de vork in de steel zit in Forza Horzion 4, dan kan je vanavond live met ons meekijken op onze facebookpagina. Vanaf 19:00 zal de stream van Forza Horizon 4 starten en zullen we aan de slag gaan met klassieke auto's zoals de 1987 Pontiac Firebird Trans Am die we volledig in XGN-stijl omgebouwd hebben. Wij zullen aan de slag gaan met de pc-versie van de game.

  Bekijk de Forza Horizon 4 stream om 19:00 op Facebook

  >> kijk vanaf 19:00 uur meer met onze Forza Horizon 4 stream op Facebook! <<

  Ben je benieuwd naar nog meer informatie over Forza Horizon 4? Wij konden de game tijdens gamescom spelen, waar we het wisselen van de seizoenen konden ervaren. Dit is een belangrijk deel van de game dit keer. Gedurende het spelen zullen na verloop van tijd de jaargetijden wisselen, wat nieuwe uitdagingen op het gebied van gameplay met zich mee brengt.

  Voor een wat diepgaandere duik in Forza Horizon 4 kan je ook onze preview lezen. Daar konden we langer aan de slag met de game en lees je meer over de moeilijkheidsgraad, het tunen en de geweldige graphics. Uiteraard kunnen jullie dit allemaal zelf meemaken wanneer we de game vanavond gaan spelen.

  Forza Horizon 4 komt op 2 oktober naar de Xbox One en pc.

  Forza Horizon 4

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.