Kiefer Sutherland in nieuwe Mortal Kombat

  Acteur Kiefer Sutherland, vooral bekend als Jack Bauer in de actieserie 24, heeft bijgedragen aan een nieuwe Mortal Kombat-game. Dat laat Sutherland, die ook de stem van Snake inspreekt in het aankomende Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, aan IGN weten.

  Volgens Sutherland waren zijn werkzaamheden voor de nog onaangekondigde Mortal Kombat erg kleinschalig in vergelijking met zijn bijdrage aan Metal Gear Solid V. Tegenover IGN zei de acteur het volgende:

  "Ik heb [meegewerkt aan] Mortal Kombat, en het is een enorme game, maar in niets lijkend op [Metal Gear Solid 5]."

  Aangezien Sutherland niet eerder heeft meegewerkt aan een Mortal Kombat-game, is het aannemelijk dat hij de stem verzorgt van een geheel nieuw personage in de vechtserie. In september liet Ed Boon, creative director van Mortal Kombat-ontwikkelaar NetherRealm, al weten dat de volgende Mortal Kombat waarschijnlijk naar de PlayStation 4 en Xbox One komt, en enkele belangrijke vernieuwingen zal bevatten.

  Recentelijk liet een producent van de live-action webserie Mortal Kombat: Legacy al doorschemeren dat de betreffende Mortal Kombat al een tijdje in ontwikkeling is. Ontwikkelaar NetherRealm en uitgever Warner Bros. hebben vooralsnog echter nog geen officiële aankondigingen gedaan.

  Mortal Kombat

  Verkijgbaar vanaf 21 april 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.