Kerbal Space Program PS4 release bekendgemaakt

  De ontwikkelaar van het populaire simulatie spel Kerbal Space Program heeft de release voor PlayStation 4 en Xbox One bekendgemaakt. De Kerbal Space Program PS4 release staat voor juli op de planning, een exacte releasedatum is op dit moment nog niet duidelijk.

  Squad, de ontwikkelaar van de game liet eerder via Twitter weten dat de game vanaf juli beschikbaar is. Maar zoals gezegd is het nog niet helemaal duidelijk wanneer de Kerbal Space Program PS4 release precies plaats zal vinden. De ontwikkelaar laat verder op haar forum ook weten dat de nieuwe consolegame volgens haar eindelijk zover is dat de game ook echt gereleast kan worden.

  In principe is de titel hetzelfde als wat je gewend bent van de PC game. Je kunt aan de slag met de koddige wezentjes om hen op een veilige manier de ruimte in te loodsen. Dat kan ook op de meest onveilige manier, het is net wat je het liefste doet.

  Je kunt net als op PC een ruimteschip bouwen en daarmee het sterrenstelsel verkennen. Sommige mensen hebben al moeite om een raket van de grond af te krijgen, dus het vereist enige oefening.

  Kerbal Space Program PS4 release

  Hoewel de ontwikkelaar zeker genoeg is van haar zaak om de nieuwe console game uit te brengen voor zowel Xbox One en PlayStation 4, durft ze nog geen exacte datum te geven. Verwacht wordt dat het in ieder geval aan het einde van de maand zal zijn.

  Kerbal Space Program

  Verkijgbaar vanaf 30 may 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.