Katy Perry nieuw personage in Final Fantasy Brave Exvius

  Na Ariana Grande komt er een andere beroemdheid in een Final Fantasy game. Katy Perry zal in Final Fantasy Brave Exvius verschijnen. Je kunt haar vanaf 12 december in de game verwachten, maar het zal niet per se Katy Perry zelf zijn.

  Katy Perry zal niet als één personage in de game bespeelbaar zijn, maar je zult meerdere personages tegenkomen die op Katy Perry lijken. Er zit een maar aan, want de personages zullen voor een bepaalde tijd beschikbaar zijn. In de video bovenaan dit artikel al een glimp van Katy Perry in Final Fantasy Brave Exvius te zien.

  In de trailer staat dat we hiernaast nog meer kunnen verwachten, maar wat dit inhoudt is niet duidelijk. Misschien verschijnen er meer beroemdheden in de game. Katy Perry is namelijk niet de eerste beroemdheid die te zien is in de mobiele game. In 2017 verscheen een schattig personage van Ariana Grande in Final Fantasy Brave Exvius. Op Instagram verscheen toentertijd een video van hoe haar personage eruit zou komen te zien.

  Katy Perry zingt nummer voor Final Fantasy Brave Exvius

  Naast haar verschijning in de game heeft Katy Perry ook een nieuw nummer geschreven. Het heet "Immortal Flames" en is nu op YouTube te bekijken. Het nummer is speciaal voor Final Fantasy Brave Exvius gemaakt, dus het zal ook in de game blijven. In tegenstelling tot de personages van Katy Perry die op 12 december voor een korte periode in de game beschikbaar zijn.

  Final Fantasy Brave Exvius verscheen in 2016 en is nu nog steeds gratis voor Android en iOS. Je leest in onze Final Fantasy Brave Exvius review waarom deze machtige mobiele RPG een 8.5 heeft gekregen.

  Final Fantasy Brave Exvius

  Verkijgbaar vanaf 17 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.