Katy Perry game in aantocht, gebeden lijken verhoord te zijn

  Ontwikkelaar Glu Mobile, bekend van de Kim Kardashian game, komt met een spirituele opvolger. Dit keer betreft het de enige echte Katy Perry game. Eindelijk!

  Fans van Katy Perry zullen opgelucht adem kunnen halen. Volgens Glu Mobile zal de app Katy Perry's stem, beeld en persoonlijkheid bevatten, en zul je als speler in een "digitale speeltuin van wereldsucces en talent" gedropt worden.

  Het is dus aannemelijk dat de Katy Perry game zal lijken op de Kim Kardashian 'wordt beroemd in een game' app van vorig jaar, Kim Kardashian: Hollywood. Deze laatste app was meer gericht op fashion, mogelijk zal de Katy Perry game gericht zijn op de muziekindustrie.

  Katy Perry game omdat Perry 'cultureel icoon' is

  Niccolo de Masi, CEO van Glu Mobile, legt uit waarom er een Katy Perry game gemaakt wordt:

  "Katy Perry is misschien wel de meest herkenbare muzikant in Amerika na haar Super Bowl XLIX half time optreden afgelopen zondag.

  Ze is een cultureel icoon en we verwachten bepaalde kenmerken van haar succesverhaal in een innovatieve, zeer vermakelijke mobiele ervaring te stoppen."

  Afgaande op het succes van Kim Kardashian: Hollywood, zal de Katy Perry game waarschijnlijk ook een hit worden. Kim Kardashian: Hollywood werd meer dan 28,4 miljoen keer gedownload. De ingame microtransacties ("K Coins") brachten nog eens 74,3 miljoen dollar in het laatje.

  De Katy Perry game wordt eind dit jaar pas verwacht. Misschien in de tussentijd een game over de haai bij het Katy Perry Super Bowl optreden de show stal?

  Katy Perry game

  Kim Kardashian: Hollywood

  Verkijgbaar vanaf 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.