Justice League afbeelding toont team van superhelden

  Er is een nieuwe Justice League afbeelding naar buiten gekomen, in aanloop naar de allernieuwste superheldenfilm. Op de afbeelding zien we bijna het gehele team aan helden tezamen.

  Op de afbeelding zien we Batman, Wonder Woman, Cyborg, The Flash en Aquaman, respectievelijk gespeeld door Ben Affleck, Gal Gadot, Ray Fisher, Ezra Miller en Jason Momoa. Daarnaast speelt Henry Cavill weer de rol van Superman, maar hij is niet te zien op de nieuwe afbeelding.

  Justice League afbeelding

  Justice League afbeelding zonder Superman

  Het enige originele lid van de Justice League dat ontbreekt op de afbeelding, is Superman. Spoiler alert: Hij werd namelijk begraven aan het einde van Batman v Superman: Dawn of Justice, nadat hij zichzelf opofferde. Maar na de begrafenis werd echter duidelijk dat Superman waarschijnlijk niet was overleden. Eerder in 2016 teasede Henry Cavill al naar zijn pak voor Justice League, dat waarschijnlijk zwart zal zijn.

  #Superman

  Een foto die is geplaatst door Henry Cavill (@henrycavill) op 15 Aug 2016 om 11:58 PDT

  De film wordt geregisseerd door Zack Snyder, die ook al verantwoordelijk was voor de regie van Man Of Steel en Batman v Superman: Dawn Of Justice. De film zal vanaf 16 november te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.