Just Dance 2018 Kids Modus en lied van Vaiana bevestigd

  Just Dance 2018 Kids Modus is een speciale gamemodus voor jonge kinderen. Ubisoft wil hiermee kinderen ook laten dansen.

  Just Dance 2018 krijgt een Kids Modus. Dit heeft Ubisoft bekendgemaakt. Ook is aangekondigd dat de standaardmodus van de game het lied “How Far I’ll Go” van de animatiefilm Vaiana bezit.

  Just Dance 2018 Kids Modus ontwikkeld door specialisten

  Voor de nieuwe Kids Modus heeft Ubisoft een specialist aangenomen op het gebied van kinderchoreografie. Ook een kinder conceptartiest heeft meegewerkt aan deze modus.

  Volgens Ubisoft is het de bedoeling dat Kids Modus ondersteunend is voor de motorieke ontwikkeling van kinderen. De danspasjes zijn aangepast om te lijken op acties zoals ‘rennen’, ‘klimmen’, ‘vliegen’ en ‘vangen’.

  Het is de bedoeling dat Kids Modus een veilige omgeving creëert waarin kinderen Just Dance 2018 kunnen spelen. Het menu, puntensysteem, de choreografieën en personages zijn speciaal voor hun ontwikkeld. Ook geeft Kids Modus positieve en ondersteunende feedback op de prestaties van de speler.

  Kids Mode bevat acht liedjes die zijn aangepast om kinderen aan te moedigen te gaan bewegen. De choreografie is simpeler dan die van de reguliere Just Dance liedjes en het puntensysteem is positiever.

  De personages van Kids Modus zijn speciaal ontwikkeld, zodat kinderen zich beter met de personages kunnen identificeren. Ubisoft noemt een piraat, een robot en een superheldin als voorbeelden.

  Lied uit de film Vaiana toegevoegd

  De standaardmodus van de game zal ook het lied “How Far I’ll Go” bevatten, uit de animatiefilm Vaiana van Walt Disney Studios. Dit lied zal ook beschikbaar zijn voor Kids Modus.

  Just Dance 2018 is vanaf 26 oktober beschikbaar in Nederland op de Playstation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch, WiiU en PC. We hebben de vorige Just Dance game gereviewed voor Switch en andere platformen.

  Just Dance 2018

  Verkijgbaar vanaf 24 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.