Just Cause 4 release bevestigd en komt dit jaar nog uit

  Just Cause fans mogen er eindelijk aan geloven. Na al die geruchten is namelijk bekend wanneer gamers van de Just Cause 4 release kunnen genieten.

  De game komt 4 december namelijk al uit. Net voordat Sinterklaas het land uit gaat, is het tijd om Just Cause 4 erbij te pakken. Dit nieuws werd bekend gemaakt via een nieuwe reveal trailer tijdens de Xbox E3 livestream.

  Dit jaar nog Just Cause 4 release

  In de nieuwe E3 beelden zag we al flink wat nieuwe actie. Zodoende zagen we in de verte een enorme storm, hoe een vliegtuig raketten op een rijdende auto afvuurt, hoe dingen exploderen en heel veel meer actie. In ieder geval belooft Just Cause 4 weer een spel te worden waar fans van actie hun vingers bij af kunnen likken.

  Eerder leek het er al op dat Just Cause 4 lekte door een grote fout van Steam. Dit platform van Valve had al reclames gepost voor de pre orders van de game. De advertenties werkten niet wanneer je erop klikte, maar voor velen was al wel duidelijk dat het zeer aannemelijk was dat we de nieuwe Just Cause 4 tijdens E3 voorbij zouden zien komen.

  Bovenaan deze pagina kun je de nieuwste beelden van Just Cause 4 bekijken. Op die manier krijg jij ook een indruk wat Square Enix voor ons in petto heeft aan het einde van dit jaar.

  Just Cause 4

  Verkijgbaar vanaf 4 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.