Just Cause 3 multiplayer mod releasedatum bekendgemaakt

  Op 20 juli komt de Just Cause 3 multiplayer mod release. De mod gratis is beschikbaar via de Steam store. De mod is sinds de lancering van Just Cause 3 al in ontwikkeling, maar komt nu eindelijk uit.

  De mod, waarvan de beta in december uitkwam, is gemaakt door fans. Volgens hen brengt de Just Cause 3 multiplayer mod “een explosieve en zeer aanpasbare multiplayer.”

  Just Cause 3 multiplayer mod release volgende week

  In de mod kunnen er tot 100 spelers tegelijk op dezelfde server zijn. De servers bevatten activiteiten zoals deathmatch, racen, hondengevechten en spelers kunnen vrij door de wereld heen lopen. Het enige wat de speler nodigt heeft om de mod te spelen is Just Cause 3.

  Spelers kunnen racen en vechten tegen andere spelers of vliegen in gevechtsvliegtuigen naast andere spelers. Ook is er een feature waardoor spelers kunnen skydiven. Heb je een idee voor een game mode of is er een game mode die je mist? Dan kan je deze zelf maken.

  De mod is alleen voor de mensen beschikbaar die Just Cause 3 op de PC spelen. Of de mod naar andere consoles komt is nog niet duidelijk.

  Just Cause 3

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.