Just Cause 3 easter egg - Dark Souls bonfire in de game

  In veel games worden tegenwoordig easter eggs gestopt met verwijzingen naar bepaalde games of films. Just Cause 3 vormt daar geen uitzondering op. Er is namelijk een Just Cause 3 easter egg gevonden die verwijst naar Dark Souls.

  Avalanche Studios heeft allerlei easter eggs in Just Cause 3 gestopt, zoals een rode stier als verwijzing naar Red Bull of een soort Stargate als verwijzing naar de gelijknamige televisieserie. Nu is er ook een Just Cause 3 easter egg met verwijzing naar Dark Souls gevonden.

  Just Cause 3 easter egg - bonfire uit Dark Souls

  De verwijzing naar Dark Souls is een bonfire. Een bonfire is een van de weinige veilige plaatsen in Dark Souls, waar je je game kunt opslaan en al je hitpoints kunt herstellen. In Dark Souls 2 kun je bovendien fast travel gebruiken via de bonfires. Je kan dit bonfire vinden op een strand in Just Cause 3: in de video bovenaan dit artikel zie je een manier om op de juiste plek te komen.

  Just Cause 3 is nu verkrijgbaar voor de PC, Xbox One en PS4. Lees in onze Just Cause 3 review nog eens wat wij van de game vinden.

  Just Cause 3

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.