Just Cause 3 DLC Bavarium Sea Heist vanaf morgen verkrijgbaar

  De laatste Just Cause 3 DLC van het Sea, Air and Land DLC pakket komt morgen uit. Zoals de titel al doet vermoeden zal deze DLC zich richten op voertuigen en missies die allemaal te maken hebben met water.

  Een van de nieuwe toevoegingen aan de game met deze Just Cause 3 DLC is een speedboot die bewapend is met een aantal miniguns en raketwerpers. Het verhaal van de nieuwe Just Cause 3 DLC gaat over een geheim militair onderzoekscentrum genaamd Stingray wat zich midden op zee bevindt langs de kust van Scolio.

  Just Cause 3 DLC brengt speedboot en lightning gun

  In dit centrum werd onderzoek gedaan naar het weer totdat het regime de bliksem wist te controleren en dit hebben kunnen omvormen tot een wapen. Dit wapen laat bliksemschichten uit de hemel schieten op de plek waar het wapen op gericht is.

  Uiteraard is het aan de speler om een einde te maken aan deze praktijken en daarvoor krijg je een aantal nieuwe voorwerpen tot je beschikking zoals bovengenoemde boot. Daarnaast krijg je toegang tot het wapen wat het regime heeft uitgevonden wanneer je het onderzoekscentrum hebt geïnfiltreerd.

  Just Cause 3 is te spelen op PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Just Cause 3

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.