Jupiter Ascending uitgesteld naar februari 2015

  De sciencefiction-film Jupiter Ascending met in de hoofdrol Channing Tatum en Mila Kunis wordt uitgesteld naar februari 2015. De film had eerder een releasedatum van 24 juli 2014, maar om onbekende redenen is hij voor meer dan een half jaar uitgesteld.

  In Jupiter Ascending volg je het verhaal van Jupiter Jones, gespeeld door Mila Kunis. In de nacht van Jupiters geboorte waren er meerdere tekenen die erop wezen dat zij voorbestemd was voor grootste dingen. Nu zij volwassen is blijkt deze voorbestemming te zijn weggelegd voor het schoonmaken van toiletten.

  Totdat Caine, gespeeld door Channing Tatum, op het toneel verschijnt. Caine is een genetisch ontworpen soldaat die op aarde landt met als doel het opsporen van Jupiter. Dit doet Caine, omdat de genetische handtekening van Jupiter aantoont dat zij de erfgenaam is van een buitengewone erfenis die de balans in de kosmos kan veranderen.

  Het Wachowski duo

  De film ligt in handen van Lana en Andy Wachowski. Een broer en zus duo die samen films regisseren, produceren en scripts voor schrijven. Samen hebben zij faam gehaald voor het regisseren van The Matrix en in een later stadium Cloud Atlas. Verder waren zij ook verantwoordelijk voor de productie van V for Vendetta.

  Jupiter Ascending is vanaf 5 februari 2015 (in 3D) te zien in bioscopen door heel Nederland.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.