Jump Force release aangekondigd - Anime-fans opgelet!

  De Jump Force release brengt blijdschap voor anime-fans. Tijdens de Xbox E3 2018 persconferentie werd de nieuwe game getoond. De trailer sloot af met de release window voor de game.

  Anime-fans kunnen hun blijdschap niet op met de Jump Force release aankondiging. De game brengt verschillende anime-werelden samen waaronder Dragon Ball, One Piece en Naruto. Dit zijn niet de enige animes die in de game te vinden zijn, want Death Note is ook van de partij.

  In de trailer zagen we de grootste anime-helden voorbijkomen, waaronder Goku, Luffy en Naruto. Ook zagen we andere personages, zoals Frieza. Het ziet er alleen niet naar uit dat de helden alleen tegen de slechteriken vechten. Het leek er namelijk op dat de helden het ook tegen elkaar opnemen.

  De game wordt gemaakt door Bandai Namco en vecht-game ontwikkelaar Spike Chunsoft. Dit is de ontwikkelaar die ook achter vechtgame J-Stars Victory VS+. Hierin kwamen ook een aantal anime-personages samen om een lekker potje te vechten.

  Jump Force release bevat Death Note

  De trailer werd afgesloten met een korte tease van nog een andere grote anime. Death Note zal namelijk in de game aanwezig zijn, want vanaf een dak zagen we twee personages. Hoofdpersoon Light en Shinigami Ryuk zaten op een dak over de daken van de wereld te staren.

  Natuurlijk staat er nog veel meer E3 nieuws op je te wachten. Alle andere persconferenties moeten nog komen, want later vannacht mag Bethesda gaan presenteren. Maandag krijgen we vervolgens Square Enix, de PC Gaming Show en de conferentie van Sony. Dinsdag sluit Nintendo af.

  Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus hou XGN.nl in de gaten om niets van de E3 te missen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.