Jumanji The Video Game aangekondigd voor alle consoles en PC

  Er komt een game gebaseerd op de Jumanji filmreeks. In de meest recente film zitten de personages vast in een videogame, maar als dat nog niet genoeg is kun je binnenkort als hun avatars spelen in een échte videogame. Jumanji The Video Game komt naar alle huidige consoles en PC.

  In de game speel je als de personages uit Jumanji: Welcome to the Jungle. Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar en Professor Shelly Oberon zijn allemaal speelbaar. Of de cast van de film ook hun stemmen zal inspreken in de game is niet duidelijk. Met deze personages moet je Jumanji redden door speciale juwelen op te sporen.

  Wat is de gameplay van Jumanji The Video Game?

  Zoals eerder gezegd speel je als één van de personages uit Jumanji: Welcome to the Jungle. De overige drie worden bestuurd door de computer, of door je vrienden.

  De game ondersteunt namelijk zowel splitscreen als online co-op. Het lijkt erop dat de game geen uitgebreide campaign heeft: de Steam-pagina van de game heeft het over ‘rondes’ Jumanji.

  Speelt de game zich af in de Jungle?

  Hoewel de film zich hoofdzakelijk in een Jungle-omgeving afspeelt hoef je niet bang te zijn dat het landschap in de game gaat vervelen. Naast de Jungle zul je ook berglandschappen en steden kunnen verkennen.

  Jumanji The Video Game komt op 15 november uit voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, en PC. Dit is iets meer dan een maand voordat de nieuwe Jumanji-film in de bioscoop verschijnt. Als je op die film wacht kun je je dus met de game vermaken. Let wel op dat je niet vast komt te zitten.

  Als je de vorige nog niet gezien hebt kun je onze review van Jumanji: Welcome to the Jungle lezen.

  Jumanji: The Video Game

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.