Jumanji reboot film gaat over videogames

  Er zijn meer details over de Jumanji reboot film onthuld. Sony heeft onder meer onthuld dat de film zal gaan over een videogame, en dus niet over een bordspel zoals het origineel.

  Gisteren vond het CinemaCon panel plaats waar Sony ook aanwezig was met de cast van de Jumanji reboot film. Er werd voor het eerst beelden getoond van de film en dankzij verslagen hiervan weten we nu meer over de reboot. Ten eerste is er nu een officiële titel voor de film, namelijk Jumanji Welcome to the Jungle.

  Eerste beelden Jumanji reboot film

  In de getoonde beelden zien we vier tieners die moeten nablijven op school. Als straf moeten zij een kelder schoonmaken, waar zij een oude, stoffige gameconsole vinden. Bij de console zit de game Jumanji en de tieners gaan samen het spel spelen. Net als het bordspel in het origineel komt de game tot leven.

  De vier tieners worden de game ingezogen en schrikken daar van hun nieuwe gedaantes. De nerd zit in het lichaam van Dwayne 'The Rock' Johnson en het populaire meisje zit in het lichaam van Jack Black. Aangezien ze in een oude game zitten verklaart dit ook waarom Karen Gillan in deze wereld een nogal seksuele hikeroutfit aanheeft in plaats van iets dat functioneel is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.