Judgment releasedatum bekendgemaakt

  Yakuza fans opgelet! De releasedatum van Judgment, de nieuwe titel van de geprezen Ryu ga Gotoko Studio, is bekendgemaakt. De game zal op 25 juni 2019 uitkomen voor de PlayStation 4 en zal over dual audiotracks in het Japans en het Engels beschikken. Verder zal de game volledige Engelse, Franse, Italiaanse Duitse en Spaanse ondertiteling hebben.

  In Judgment volgen we het verhaal van privédetective Takayuki Yagami, een ex-advocaat die nog steeds achtervolgd wordt door de demonen van zijn verleden. Hij heeft een gruwelijke seriemoordenaar in Kamurocho op zich genomen. Als speler kruip jij in de huid van Yagami en moet je op zoek gaan naar aanwijzingen, bewijsmateriaal verzamelen, criminelen opsporen en betrap je ze op heterdaad.

  De fysieke edities van Judgment bevatten een omkeerbare hoes met de originele Japanse cover-art voor de game, samen met een Ryu ga Gotoku Studio-sticker. Zodra je de digitale editie van Judgment pre-ordert, ontvang je een statisch thema met Takayuki Yagami als bonus bij het afrekenen. Alle digitale pre-orders early geven early access tot de volledige game op 21 juni.

  Judgment releasedatum onthuld op Twitter

  Judgment is gemaakt door de makers van de populaire Yakuza reeks. De games spelen zich af in hetzelfde universum. Ook de combat en de stijl van Judgement toont verschillende gelijkenissen aan Yakuza. Bij Judgment hebben alle keuzes die je maakt invloed op het verhaal. Aangezien je in deze game een detective bent zijn niet alleen je keuzes en antwoorden belangrijk, maar ook de vragen die je stelt.

  De Yakuza games gaan over Kazuma Kiryu, die lid is van een Japanse bende genaamd Dojima. Het eerste deel gaat over het verhaal van Kiryu. Hij heeft tien jaar lang onterecht in de gevangenis gezeten voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Wanneer hij vrijgelaten wordt krijgt hij een lastige situatie op zijn pad. Al deze gebeurtenissen spelen zich af in een recreatie van Kabukicho, Tokio.

  Ben je een Yakuza fan en wil je meer weten over deze nieuwe game? Lees dan vooral ons artikel over Judgment game details. Hierin leggen wij uit wat je allemaal moet weten.

  Judgment is beschikbaar vanaf 25 juni 2019 voor de PlayStation 4.

  Judgment

  Verkijgbaar vanaf 25 june 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.