Journey in Epic Games Store vanaf nu beschikbaar

  Journey is vanaf nu beschikbaar in de Epic Games Store. De game was eerder alleen beschikbaar op PlayStation consoles, de PS3 en later de PS4. De release van van Journey bij Epic Games is de enige Windows release van deze game.

  Als je de avonturengame Journey nog nooit hebt gespeeld wegens gebrek aan een PlayStation heb je nu je kans. Nadat de game in 2012 verscheen voor PS3 en in 2015 voor PS4, komt hij nu naar Windows. Vanaf nu is Journey in de store van Epic Games verkrijgbaar, zo laat Epic Games op Twitter weten.

  Wat kost Journey in de Epic Games Store?

  Voor € 14,99 kun je Journey downloaden op je PC. Met een Epic korting die op dit moment geldt wordt dat een schamele € 4,99. Als je een goede game tegen een zacht prijsje wil is dit dus een mooie deal. Journey werkt met bescheiden systeemvereisten, dus je hoeft je daar ook geen zorgen om te maken.

  Kun je de game ook ergens anders kopen?

  Uiteraard is de game nog altijd speelbaar op PS3 en PS4, maar de Epic Games Store release is de enige Windows release van de game. De game is niet beschikbaar op Steam, dus als je om wat voor reden dan ook geen aankopen wil doen bij Epic ben je voor Journey beperkt tot een PlayStation. Als interesse hebt in de game kun je onze Journey review lezen

  Journey

  Verkijgbaar vanaf 14 march 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.