Jongerenprovider Hi stopt en gaat verder als KPN

  KPN heeft vandaag bekendgemaakt te stoppen met de jongerenprovider Hi. Dat Hi stopt heeft geen invloed op huidige abonnementen en voorwaarden van Hi-klanten.

  Hi stopt omdat “met de komst van 4g de specifieke wensen van Hi-klanten en de mobiele klanten van het KPN-merk verder naar elkaar toe gegroeid zijn”, meldt KPN. “Wij nemen afscheid van het merk Hi, maar niet van waar het merk Hi voor staat, en zullen ook met het merk KPN goed blijven inspelen op de wensen van onze klanten, ook jongeren.” Hoeveel klanten Hi heeft is niet duidelijk.

  Het klantenbestand van Hi zal op 1 juli 2015 zijn overgezet naar de naam KPN. Hi stopt en zal daarna niet meer bestaan, maar als beloning voor haar trouw belooft KPN de huidige klanten van Hi een ‘upgrade cadeau’ te geven. Wat hier mee wordt bedoeld, is nog onduidelijk, maar volgende dinsdag informeert KPN haar klanten hier meer over. Hopelijk heeft dit geen invloed op de instellingen van het KPN mobiele internet, waar KPN eind vorig jaar problemen mee had.

  Hi stopt en sluit haar winkels

  KPN sluit de 52 winkels van Hi in Nederland. Maar zegt dat er nog ruimte is voor de ‘meerderheid’ van het personeel van die winkels.

  In 1996 werd Hi opgericht door KPN en is werd deze laatste jaren wel gezien als de grootste ‘virtuele provider’ van Nederland die zich richtte op jongeren. Simyo en Telfort, die ook onderdeel uitmaken van KPN, blijven bestaan als de goedkopere providers.

  Ook interessant: begin dit jaar kreeg KPN een fikse boete voor het blokkeren van haar wifi-spots.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.