Joker cast mogelijk uitgebreid met Deadpool 2 actrice Zazie Beets

  Het lijkt erop dat de nieuwe Joker cast wordt uitgebreid met een oud bekende uit de superheldenwereld. Actrice Zazie Beets stapt na haar rol in onder andere Deadpool 2, mogelijk in een rol van de film Joker.

  Martijn de Jonge

  Dit nieuws werd door The Hollywood Reporter gebracht. Mogelijk gaat ze de rol spelen van een moeder die de interesse van de superschurk Joker op zich weet te gaan vestigen.

  Nieuwe Joker Cast

  Op het moment is het onduidelijk hoe groot haar aandeel in de film wordt. Als ze de rol ook al krijgt, want Beetz is momenteel met Warner Bros. in gesprek om een rol op haar te nemen. Momenteel zijn er nog vrij weinig details bekend over wie er sowieso allemaal deel uitmaken van de cast van deze film. Vooralsnog is alleen bekend dat Joaquin Phoenix de rol van de mentaal instabiele superschurk Joker op zich zal nemen.

  Het is al wel bekend dat op dit moment Hangover-regisseur Todd Phillips betrokken is als regisseur van de Joker film. Hij schrijft het script samen met Scott Silver, die eerder werkte aan Oscar-waardige films als The Fighter en 8 Mile. Samen gaan zij een film neerzetten die losstaat van alle andere films waar Joker ooit in is verschenen. Hun idee is om een schurkenfilm te maken waarin we een heel andere kant van Joker moeten zien.

  Eerder speelde Zazie Beets een rol in Deadpool 2. Hier speelde ze voormalig X-men lid Domino (Neena Thurman). Uiteindelijk werd deze film over de antiheld Deadpool erg goed ontvangen en kreeg maar liefst een 8.0 in de Deadpool 2 review.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.