John Wick stripboek aangekondigd voor 2017

  Dynamite Entertainment en Lionsgate gaan samenwerken om samen een John Wick stripboek te ontwikkelen. Het stripboek zal ergens in 2017 uitkomen.

  Filmstudio Lionsgate heeft aangekondigd samen te gaan werken met stripboek uitgever Dynamyte Entertainment, om samen een John Wick stripboek uit te brengen. Dynamite Entertainment staat bekend om het uitgeven van stripboeken als Red Sonja en Xena, ook John Carter of Mars en Tarzan stripboeken zijn door het bedrijf uitgegeven. Nu is dus ook John Wick aan de beurt om te worden gehuldigd in een visuele novelle.

  Het verhaal uit het John Wick stripboek zal plaatsvinden na de gebeurtenissen van de eerste film. Het is nog onduidelijk of de gebeurtenissen uit de stripboeken zullen worden overgedragen op de nieuwe film, John Wick: Chapter 2. Ook is het niet bekend of John Wick zijn thuisbasis New York City zal verlaten.

  Volgens de baas van Dynamite Entertainment, Nick Barracci, zullen de stripboeken zich gaan richten op een compleet nieuw verhaal. Er zullen nieuwe huurmoordenaar worden geïntroduceerd. Ook zullen er nieuwe personages worden geïntroduceerd, waaraan Wick zich wellicht gaat binden.

  John Wick stripboek kan een brug zijn tussen John Wick en zijn vervolg

  Hoewel het nog niet officieel is aangekondigd, kan het John Wick stripboek een brug zijn tussen de twee films. In de eerste film zien we een gepensioneerd huurmoordenaar, die door de Russische Mafia weer dit pad op wordt getrokken. In John Wick: Chapter 2 zullen we het vervolg zien, waarin Wick afreist naar Rome voor een speciaal contract.

  Binnenkort zal er meer bekend worden gemaakt over de releasedatum van het John Wick stripboek. Tot die tijd zul je dus nog even moeten wachten. John Wick: Chapter 2 zal vanaf 9 februari te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.