John Wick serie in de maak met Keanu Reeves

  Er is een John Wick serie in de maak! De twee actiefilms waren een groot succes en zullen worden uitgebreid op het kleine scherm. Keanu Reeves zal producent worden van de nieuwe serie.

  Lionsgate

  John Wick zag de terugkeer van Keanu Reeves naar een actiefranchise. De films staan bekend om hun harde actie en het interessante verhaal. Een derde John Wick film is al aangekondigd, maar het universum gaat flink uitbreiden dankzij een tv-serie.

  De serie, die zich in het John Wick universum zal afspelen, heet The Continental. Zoals elke John Wick fan weet heeft dit betrekking op de verschillende hotels die exclusief voor huurmoordenaars toegankelijk zijn. De serie zal de focus niet leggen op het personage van John Wick, maar het is wel mogelijk dat Keanu Reeves in een aflevering kan voorkomen.

  John Wick serie ziet ook terugkeer van regisseur

  De regisseur van John Wick 2, Chad Stahelski, zal terugkeren om de pilot aflevering van The Continental te regisseren. Hiernaast zal The Continental diep ingaan op de wereld van de huurmoordenaars en de verschillende hotels die zijn verspreid over de hele wereld. De serie moet dezelfde bloederige actiescènes behouden die fans zijn gewend in de John Wick films.

  Een exacte releasedatum voor de nieuwe serie is nog niet bekend, maar John Wick 3 is vanaf 2019 in de bioscoop te zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.