John Wick Fortnite event geleaked door nieuwe update

  Sinds vandaag is Fortnite Seizoen 9 beschikbaar voor spelers. Dataminders zijn al in de bestanden van de update gedoken en er staat nu een leak online op Twitter die moet beweren dat er binnenkort een John Wick event naar Fortnite toekomt.

  Epic Games

  Deze leak zou zeker een mogelijkheid kunnen zijn aangezien John Wick 3 bijna uitkomt en Fortnite in het verleden vaker samenwerkingen met films is aangegaan. In Season 3 van Fornite was er al een John Wick skin te verdienen. Op dit moment is er een event bezig die Fortnite en Avengers Endgame heeft samengevoegd in een nieuwe game modus. Dit Avengers Endgame event kwam met nieuwe skins en items met een Marvel thema.

  Wat weten we over het leaked John Wick Fortnite event?

  Het John Wick Fortnite event zal waarschijnlijk bestaan uit meerdere uitdagingen. Voor deze uitdagingen moeten Fortnite spelers onder andere muntjes verzamelen, bij andere spelers schade aanrichten met de nieuwe combat shotgun en een potje winnen van een nieuwe modus genaamd Wick’s Bounty. Het ziet er dus naar uit dat John Wick 3 net als Avengers: Endgame wordt gepromoot met een uitgebreide samenwerking, inclusief nieuwe gamemodus.

  Deze informatie werd geleaked door een Twitter gebruiker genaamd FortTory. In een tweet plaatste hij een geloofwaardige screenshot van de lijst met nieuwe uitdagingen.

  Een andere bekende leaker van Fortnite nieuws genaamd Lucas7yoshi heeft een nieuwe skin ontdekt die een onderdeel kan zijn van het John Wick Fortnite event. De skin heeft de naam ‘assasin suit’.

  Wanneer zou dit nieuwe Fortnite event moeten plaatsvinden?

  John Wick 3: Parabellum komt volgende week uit op 17 mei. Als deze leak klopt, en dit is waarschijnlijk het geval, kunnen we verwachten dat er de komende dagen een officiële aankondiging van Epic Games komt. De nieuwe John Wick film is het derde deel uit de populaire filmreeks met Keanu Reeves in de hoofdrol.

  In de film moet sluipmoordenaar John Wick vechten voor zijn leven aangezien er een prijs van 14 miljoen dollar op zijn hoofd staat. Met ‘s werelds meest gevaarlijke sluipmoordenaars achter zich aan moet Wick een weg uit New York zien te vinden.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.