John Wick 3 trailer gepubliceerd - John Wick is terug!

  De eerste John Wick 3 trailer was gisteren gepubliceerd op het YouTube-kanaal van Lionsgate Movies. De trailer zit vol met actie en het is duidelijk dat John Wick moet vechten voor zijn leven in het derde deel van de serie. John Wick 3: Parabellum is vanaf 16 mei in Nederlandse bioscopen te zien.

  Wat zien we allemaal in de trailer? We zien dat John Wick in een nat New York met zijn hond probeert te ontsnappen. De zogenaamde High Table wil niets liever dan John Wick dood zien. Alleen John Wick is niet zomaar een voortvluchtige, hij is een getrainde militair, moordenaar en bovendien niet zomaar te vinden.

  We zien Winston in de trailer, gespeeld door Ian McShane, zeggen dat de kansen op het ontsnappen van John Wick en het vangen van John Wick gelijk zijn. Iedereen in de stad wil profiteren van John Wick, dat allemaal vanwege de prijs van 14 miljoen dollar die op zijn hoofd staat. We zien in de trailer de overlevingstijd ingaan, de 24 uur die John Wick krijgt van de High Table om te overleven. De vraag is natuurlijk: zal Wick overleven? Dat antwoord hebben we nog niet. Wat we al wel met zekerheid kunnen zeggen is dat John Wick 3 heel bloederig gaat worden.

  John Wick 3 trailer cast

  In de trailer zien we een groot deel van de cast uit John Wick 3: Parabellum. We zien wederom Keanu Reeves terugkeren als John Wick. Daarnaast zijn Halle Berry, Jason Mantzoukas, Ian McShane, Laurence Fishburne, Lance Reddick en Anjelica Huston gespot in de trailer. Een aardig aantal aan namen dus.

  John Wick 3: Parabellum is vanaf 16 mei 2019 te zien in Nederland. Kijk jij al uit naar John Wick 3? Zo ja, laat ons in de reacties weten waarom! Ben je een fan van actiefilms? Lees dan onze special met de beste actiefilms van 2018 en de beste personages in actiefilms.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.