John Wick 3 releasedatum bekendgemaakt door Lionsgate

  Lionsgate heeft de John Wick 3 releasedatum bekendgemaakt. Vanaf 17 mei 2019 is de film op het grote scherm te zien. Keanu Reeves zal opnieuw de rol van John Wick spelen.

  Lionsgate

  Dat de John Wick films steeds bekender worden, is een feit. De eerste film bracht 88 miljoen dollar op, John Wick 2 steeg een hoop met meer dan 171 miljoen dollar aan opbrengst. De film zal geregisseerd worden door Chad Stahelski, stuntman. Hij heeft de vorige John Wick films ook geregisseerd.

  John Wick 3 release brengt meer diepte

  Stahelski sprak voor het eerst in mei over de nieuwe John Wick film.

  “We zijn momenteel bezig met het schrijven. Het gaat meer over hoe snel we onze shit bij elkaar krijgen. Maar ik neem aan dat als het niet aan het eind van dit jaar is, dat het filmen begin volgend jaar zal starten.”

  De derde film zal niet per se ‘groter’ worden maar gaat meer in op de ingewikkeldheden van de wereld. Stahelski zegt dat hij opmerkte enkele dingen in John Wick 2 overgeslagen te hebben, en dit voorbij wil laten komen in het derde deel. Zo krijgen kijkers de innerlijke werking van verschillende delen van New York te zien.

  Lees voor meer films over de beste films voor september. Mocht anime meer je ding zijn, lees dan onze lijst met de beste anime series op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.