Joaquin Phoenix Joker film cast jonge Bruce Wayne en butler Alfred

  Voor de Joker film die in 2019 wordt verwacht met in de hoofdrol Joaquin Phoenix, zijn nu ook de acteurs gevonden voor de jonge Bruce Wayne en Batmans butler Alfred Pennyworth. Dante Pereira-Olson en Douglas Hodge zullen gaan meewerken aan de film van deze clown-prins.

  In oktober 2019 wordt de nieuwe film van de Joker verwacht, die geregisseerd zal worden door Todd Phillips. Phillips is het meest bekend van het regisseren van de komediefilm The Hangover. In juni werd als eerste Joaquin Phoenix gestrikt in de hoofdrol als niemand minder dan de Joker. Nu zijn ook een jonge Bruce Wayne, oftewel de toekomstige Batman, en de butler van deze held Alfred Pennyworth gecast.

  De jonge Bruce Wayne wordt gespeeld door de kleine Dante Pereira-Olson, die ook in films als You Were Never Really Here en series als Jessica Jones heeft gespeeld. Alfred Pennyworth wordt vertegenwoordigd door Douglas Hodge, die ook in Robin Hood (2010) heeft gespeeld en in Penny Dreadful.

  Wat weten we al van de Joker film met Joaquin Phoenix

  In september waren de make-up beelden van Joaquin als de Joker bekend geworden. DC fans van over de hele wereld reageerden hier niet goed op en vonden de make-up niet professioneel genoeg. Op het internet zijn ook veel van deze fans te vinden, die Joaquin Phoenix vergelijken met Heath Ledger. Veel fans vonden Heath Ledger namelijk de beste acteur die ooit de Joker heeft gespeeld, waardoor Phoenix het niet makkelijk gaat krijgen.

  Het is nog niet helemaal bekend waar de film van de Joker met Phoenix over zal gaan, maar het is wel al duidelijk dat de Joker volledig de schijnwerpers op zich gericht krijgt. De Joker is een gefaalde comedian die langzaamaan gek geworden is en veranderd is in een psychopatische crimineel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.