Jessica Jones seizoen 2 trailer uitgebracht door Netflix

  Netflix heeft een officiële Jessica Jones seizoen 2 trailer uitgebracht. Het tweede seizoen van het Marvel personage zal vanaf 8 maart op Netflix verschijnen. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Het eerste seizoen van Jessica Jones was een succes voor Netflix en het personage was ook samen met Daredevil, Luke Cage en Iron Fist te zien in The Defenders serie. Dit jaar zal Jessica Jones terugkeren in haar eigen serie en de trailer toont wat we van seizoen twee kunnen verwachten.

  Jessica Jones seizoen 2 trailer gaat in op verleden

  Het tweede seizoen van Jessica Jones moet diep induiken op het verleden van het personage. Het is mogelijk dat we terugblikken krijgen die tonen hoe Jessica Jones aan haar unieke krachten komt. Lees hieronder de synopsis voor het tweede seizoen:

  "Na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen probeert privédetective Jessica Jones (Krysten Ritter) haar leven weer op orde te krijgen. Een nieuwe zaak dwingt haar echter om terug in het verleden te duiken en op zoek te gaan naar antwoorden."

  Jessica Jones seizoen 2 zal vanaf 8 maart op Netflix verschijnen. Benieuwd wat je nog meer op Netflix kunt verwachten dit jaar? Bekijk dan onze tien Netflix releases van 2018.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.