Jessica Jones seizoen 2 release is vandaag!

  Je kan weer heerlijk beginnen met bingewatchen! De Jessica Jones seizoen 2 release is namelijk vandaag. Alle dertien afleveringen van het tweede seizoen zijn nu beschikbaar om te kijken op Netflix.

  Netflix

  Het eerste seizoen van Jessica Jones werd een groot succes en de sterke vrouw was ook onderdeel van The Defenders serie. Hierin was zij te zien met Daredevil, Iron Fist en Luke Cage. De laatstgenoemde held krijgt ook een tweede seizoen, die vanaf 22 juni te zien is op Netflix.

  Nu op de Internationale vrouwendag maakt Jessica Jones haar terugkeer met het tweede seizoen. Bekijk de trailer van Jessica Jones seizoen 2 bovenaan de pagina.

  Jessica Jones seizoen 2 release is vandaag

  Het tweede seizoen zal zich afspelen na de gebeurtenissen uit The Defenders. We zien hoe privédetective Jessica Jones (Krysten Ritter) probeert om haar leven weer op orde te krijgen. Een nieuwe zaak dwingt haar echter om terug in het verleden te duiken en op zoek te gaan naar antwoorden. Veel personages zullen hun terugkeer maken uit het eerste seizoen, waaronder de beste vriendin van Jessica: Patricia "Trish" Walker.

  Alle afleveringen van Jessica Jones seizoen 2 zijn nu op Netflix te aanschouwen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.