Jessica Jones seizoen 2 krijgt officiële releasedatum in 2018

  Het duurde eventjes, maar dan is er na een flinke wachttijd eindelijk een releasedatum met spiksplinternieuwe trailer voor Jessica Jones seizoen 2. Vanaf 8 maart volgend jaar zal het tweede seizoen van de Marvel TV serie wereldwijd te zien zijn!

  Je zal Superman niet snel zijn cape aan de kapstok hangen, maar toch zijn er wel degelijk superhelden die de handdoek in de ring gooien en hun gemaskerde alterego vaarwel zeggen. Wat te denken van Bruce Wayne in Batman, of het hele gezelschap in Watchmen? Ook Jessica Jones ziet het leven als superheld niet meer zitten en geeft een flinke zwieber aan haar carrière.

  Jessica Jones seizoen 2 vanaf 8 maart te zien

  Het eerst seizoen van de serie waarin Jessica Jones haar masker inruilt voor een vergrootglas en als privédetective aan de slag gaat, werd goed onthaald en het wachten was dus op een tweede seizoen. Waar de aflevering van het eerste seizoen al een tijdje op Netflix te zien zijn, komt er vandaag dus een aankondiging dat vanaf begin volgend jaar het verhaal van Jessica Jones verdergaat.

  Het verhaal pakt de draad weer op als Jessica Jones zelf ook een poging doet de draad van haar leven weer op te pakken. Want het einde van het eerste seizoen was zowel onverwacht als ontzettend bruut! Mocht je alle aflevering nog eens terug willen zien en heb je geen Netflix, dan kan je de DVD box met alle afleveringen uit seizoen 1 hier kopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.