Jessica Jones Season 2 aangekondigd

  Netflix begint 2016 goed en heeft alweer Jessica Jones Season 2 officieel aangekondigd. Dit werd door meerdere bronnen al verwacht, aangezien de nieuwe serie meteen al goed ontvangen werd op de streaming dienst.

  Jessica Jones is de tweede serie in een reeks van vier live-action series van Marvel die exclusief beschikbaar zijn gesteld op Netflix. De eerste serie was Marvels Daredevil en ook later dit jaar volgen twee nieuwe series: Marvels Luke Cage en Marvels Iron Fist.

  Jessica Jones is een voormalige superheldin die haar eigen detective bedrijf opzet nadat haar superheldencarrière aan een tragisch einde is gekomen. Met haar nieuwe baan komt ze oog in oog met mensen met bijzondere krachten in New York City, die ze met al haar kracht probeert te helpen.

  Jessica Jones Season 2 komt dit jaar naar Netflix

  Netflix heeft echter meer dan superhelden op de planning staan en heeft onlangs de releasedata bekendgemaakt voor meerdere Netflix Originals. Onder andere het vierde seizoen van Orange is the New Black is aangekondigd en gaat op 17 juni 2016 weer van start en ook de nieuwe serie Flaked gaat op 1 april in première op Netflix. De releasedatum voor Jessica Jones Season 2 is nog niet bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.