Jeremy Clarkson niet in Forza Motorsport 6

  Forza Motorsport 6 ligt vanaf 15 september in de winkels. De samenwerking met Top Gear wordt doorgezet hierin, maar dat zonder Jeremy Clarkson.

  Presentator Jeremy Clarkson werd bij de BBC ontslagen na een conflict op de werkvloer waarbij een klap is uitgedeeld. Clarkson was de presentator van het populaire programma Top Gear.

  Jeremy Clarkson stem in Forza

  Normaal zou dit niets met games te maken hebben, maar Top Gear is een partner in de Forza Motorsport serie. Daardoor was de stem van Jeremy Clarkson te horen in enkele delen.

  Voor de nieuwe Forza zal hij niet komen opdagen. Dat meldt creative director Bill Giese op de E3 tegenover Polygon. "Jeremy zal er niet inzitten." zo is het definitieve antwoord.

  Hammond en May wel terug

  Na de opschudding rondom Clarkson stopten ook collega's Richard Hammond en James May met het programma. Zij zullen nog wel in de game zitten, maar dan niet specifiek als presentatoren van Top Gear.

  Het Top Gear test track zal gewoon terugkeren in de game.

  Forza 6 release

  Forza Motosport 6 komt op 15 september uit, exclusief op de Xbox One. De is al te bestellen zodat je deze op de dag van release in huis hebt.

  Forza Motorsport 6

  Verkijgbaar vanaf 15 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.