Jehrone's Health Points Challenge brengt real life HP naar 100

  Vette snacks, cola en uren voor de televisie hangen met een controller in de hand. Dat is het stereotypebeeld van een gamer. Maar zo een ongezonde levensstijl hoeft helemaal niet. Dat laat de Jehrone’s Health Points Challenge wel zien.

  Jeroen Ruiter

  De actie is opgezet door streamer en XGN-redactielid Jeroen Ruiter. Met de actie wil hij iedereen een gezondheidsdoel meegeven om zo de strijd aan te gaan bij het bestrijden van gezondheidsproblemen. Vanaf vandaag start een nieuwe gezondheidsuitdaging en deze zal tot en met eind 2018 doorgaan op het Twitchkanaal Jehrone.

  Jehrone’s Health Points Challenge

  Zelf strijdt Ruiter met obesitas en had eerder ook al met een depressie te kampen. De depressie heeft hij overwonnen, maar momenteel probeert hij er nog alles aan te doen om dat ook over de obesitas te kunnen zeggen. Hij heeft er een doel van gemaakt om alles weer op de rit te krijgen en zijn ervaringen met het terughalen van zijn 'Health Points' met andere gamers te delen. Via zijn Twitchkanaal wil hij mensen samenbrengen.

  ¨Als er één ding belangrijk is in games, dan is dat wel dat je gezondheidspunten (HP) altijd worden aangevuld, want als je HP naar nul laat zakken, ben je dood. Maar wanneer je graag gamet, zoals ik, vergeet je soms ook dat er buiten het gamen om ook HP wordt bijgehouden. Nu is het tijd om dat te veranderen en onze real life HP terug naar 100% te brengen¨, aldus Jeroen Ruiter.

  Tijdens deze uitdaging wordt iedereen uitgedaagd om te praten over problemen, zodat er naar oplossingen kan worden gezocht. Op die manier kan iedereen zijn Health Points weer op honderd krijgen in een wereld waarin je niet de beschikking hebt tot de Health Potions zoals games die bieden. Natuurlijk wordt er onder die gesprekken gebruik gemaakt van iets wat alle gamers bindt, want er worden ook verschillende games gestreamd waaronder World of Warcraft, Overwatch en Player Unknown's Battleground.

  Over Jeroen Ruiter

  Op het moment weegt hij 143.3 kilo's, maar hier wil hij flinke verandering in aanbrengen. Uiteindelijk wil hij de uitdaging aangaan om aan het einde van 2018 meer dan 20 kilo af te zijn gevallen en rond de 120 kilo te wegen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.