Je kunt geen items ruilen in Destiny

  Het is niet mogelijk om items met andere spelers te ruilen in Destiny. Wapens, items en uitrustingen moeten verdiend worden door de spelers zelf. Wel is het mogelijk om items onderling te ruilen tussen de Guardians die je bezit.

  Dit maakte Bungie community manager Deej bekend in de laatste Bungie Weekly Update. Deej gaf de volgende reden voor een gemis aan een ruilsysteem:

  [...] We willen dat je het [de items] verdient. Je moet een badass verhaal kunnen vertellen voor elk zoete juweel in jouw arsenaal. [...] Wapens behoren aan de spelers die ze verdiend hebben door daden van actie en moed.

  Er zijn dan ook geen plannen om later een ruilsysteem te implementeren. Items verdien je in Destiny onder andere door het doden van vijanden.

  Destiny is bijna uit

  Destiny verschijnt 9 september voor de PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One. Je hoeft dus nog maar weinig dagen van de kalender af te strepen. In de Bungie Weekly Update werd er ook gevraagd naar de openingsdatum van de server, volgens Bungie zullen deze open gaan zodra het ergens in de wereld 9 september is. Verkopers mochten zich dan dikwijls niet aan de aangewezen verkoopdatum houden, maar de servers zullen pas 9 september online gaan.

  Destiny

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.