JBL koptelefoons met Google Assistant aangekondigd

  Steeds meer apparaten krijgen ingebouwde slimme assistenten, waardoor je kan praten tegen je apparaat. JBL springt ook mee op die trend en kondigt nieuwe JBL koptelefoons aan met een ingebouwde Google Assistant.

  JBL heeft maar liefst drie nieuwe modellen van de Everest lijn aangekondigd: de 710GA, 310GA en 110GA. Alle drie de koptelefoons werken met Google Assistant, waardoor je bijvoorbeeld tegen je koptelefoon kunt zeggen dat die harder of zachter moet. Zodoende heb je geen mobiele telefoon of fysieke volumeknop nodig om je headset mee te bedienen.

  Nieuwe JBL koptelefoons hebben verschillende batterijduur

  De 710GA, 310GA en 110GA verschillen op het gebied van specificaties niet erg van elkaar, zij het niet dat ieder model andere oorkussens en zijn eigen batterijduur heeft. De 710GA, een on-ear koptelefoon, gaat 25 uur mee, de 310GA, een over-ear model, 20 uur, terwijl de 110GA, die speakers heeft die in de oren van de dragen gaan, acht uur lang werkt zonder op te laden.

  Dat zie je ook terug in de prijzen. Die zijn niet officieel bekend gemaakt, maar Engadget claimt het te weten. De 710GA, de koptelefoon die het langst mee gaat, zou 250 euro kosten, terwijl de 310GA (200 euro) en 110GA (100 euro) aanzienlijk goedkoper moeten worden.

  De nieuwe serie hoofdtelefoons van JBL, bekend van de draagbare speakers, komen in de herfst uit in Nederland. Mocht je niet zo overtuigd zijn van de nieuwe headsets, dan kun je nog altijd een ouder model, zoals de JBL E55BT, kopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.