Jawbone Up2 en Jawbone Up4 met NFC-chip aangekondigd

  Jawbone heeft de nieuwe Jawbone Up2 en Up4 aangekondigd. De nieuwe Jawbone Up4 beschikt over een NFC-chip

  De Jawbone Up2 behoort tot de goedkopere varianten uit het assortiment van Jawbone. De Jawbone Up2 heeft een verkoopprijs van 99,99 dollar en ligt daarmee tussen de Jawbone Move van 50 dollar en de Jawbone Up3 van 180 dollar.

  De Up2 is 45 procent kleiner dan de Up24 en heeft een batterijduur van 7 dagen volgens het bedrijf. De Up2 is nu beschikbaar in de Verenigde Staten, wanneer de fitnessarmband naar Nederland komt is nog niet bekend. Volgens verwachtingen zal deze armband ook naar Nederland komen.

  Naast Jawbone Up2 ook Jawbone Up4 aangekondigd

  De Jawbone Up4 beschikt over een NFC-chip waarmee je betalingen kunt uitvoeren. Door de armband bij een betaalautomaat te houden, wordt de betaling automatisch verricht. Jawbone heeft een speciale samenwerking met American Express waardoor de functie alleen nog in de Verenigde Staten beschikbaar is. Het is nog niet bekend of het ook mogelijk wordt om in Nederland met de Jawbone Up4 te betalen. De Up4 gaat deze zomer in de verkoop in Amerika voor 199 dollar.

  Onlangs haalde Apple concurrenten van de Apple Watch uit haar winkels. Nu lijkt Jawbone de concurrentie aan te willen gaan met Apple Pay door middel van een NFC-chip in de nieuwe Jawbone Up4.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.