Japanse RPG Oninaki komt op 22 augustus uit

  Tijdens de E3 persconferentie van Square Enix is er een nieuwe trailer en een releasedatum van de game Oninaki onthuld. De game is gemaakt in de stijl van klassieke Japanse RPG’s. Oninaki komt op 22 augustus uit voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en PC.

  Wat kan je allemaal doen in Oninaki?

  Oninaki wordt ontwikkeld door de studio Tokyo RPG Factory. Zij is bekend van games als I Am Setsuna and Lost Sphear. In de nieuwe game Oninaki kan je dezelfde soort stijl verwachten. Oninaki is een traditionele Japanse RPG game die geen westerse invloeden heeft en trouw blijft aan zijn genre.

  In Oninaki speel je als Kagachi, een ‘Watcher’ die reist tussen de wereld van de levenden en de wereld van de dood. Hij heeft als doel het redden van ronddwalende zielen om ze naar hun volgende wereld te brengen. De gameplay bestaat vooral uit typische RPG ‘hack and slash’ actie.

  Wat heeft de nieuwe Oninaki trailer op E3 2019 laten zien?

  De Oninaki trailer die tijdens Square Enix’s persconferentie werd getoond laat vooral nieuwe beelden zien van de gameplay. Daarnaast krijgen we wat meer details over het verhaal en zijn er een paar toffe wapens en speciale krachten te zien.

  Waar de trailer vooral voor bedoeld was om de releasedatum bekend te maken. Oninaki werd al eerder aangekondigd tijdens een Nintendo Direct uitzending in februari. Vorige maand werd er nog een trailer uitgebracht die alle personages uit introduceerde.

  Oninaki komt op 22 augustus uit voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en PC.

  Oninaki

  Verkijgbaar vanaf 22 august 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.