Jane the Virgin en Crazy Ex-Girlfriend krijgen laatste seizoen

  Slecht nieuws voor de fans van Jane the Virgin en Crazy Ex-Girlfriend. Beide series krijgen nog maar één seizoen. De series krijgen beide een vierde en daarmee laatste seizoen.

  The CW

  The CW, het Amerikaanse bedrijf dat de series produceert, heeft laten weten dat beide series zullen stoppen na het volgende seizoen. "We zullen allebei de series missen met betrekking tot wat ze voor The CW hebben betekend," laat het bedrijf weten.

  Einde voor Jane the Virgin en Crazy Ex-Girlfriend

  Jennie Snyder Urman, een van de producenten van Jane the Virgin, heeft kort verteld wat we van het vierde seizoen kunnen verwachten. "Bruiloften, uiteraard. Meerdere bruiloften. Maar het belangrijkste wat ik kan zeggen over het laatste seizoen: we eindigen niet met een cliffhanger. We geven de serie een mooie afsluiter."

  Rachel Bloom, hoofdrolspeelster en producent van Crazy Ex-Girlfriend, liet weten dat ze al een tijdje bezig zijn met het schrijven van de finale van de show. "Al toen we begonnen aan de serie, besloten we dat we het zouden laten bij 4 seizoenen. Dit staat los van wat er met Rebecca gebeurd: de serie zou altijd een vierdelige serie worden."

  Kijken op Netflix

  Wanneer de laatste seizoenen uitkomen, is nog niet bekend. In Amerika zullen ze in het najaar van 2018 uitgezonden worden, maar wanneer ze op Netflix verschijnen, is nog niet bekend. Van allebei de series zijn op Netflix 3 seizoenen beschikbaar.

  Heb je allebei de series al gezien, en kun je gewoon geen genoeg krijgen van deze comedy's? Wij hebben een lijstje gemaakt met de top 10 beste komedie series op Netflix!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.