James Corden Carpool Karaoke op Apple Music beschikbaar

  De eerste aflevering van James Corden Carpool Karaoke is beschikbaar op Apple Music. De serie zal exclusief zijn voor Apple Music gebruikers. Er komen twee keer per week afleveringen beschikbaar van de serie.

  In Carpool Karaoke rijdt James Corden, komiek, samen met beroemde sterren rond in een auto. Dit doen ze terwijl ze liedjes zingen of rappen. Meestal zijn dit liedjes die recent uit zijn gekomen van populaire artiesten.

  James Corden Carpool Karaoke met Will Smith

  In de eerste aflevering is Will Smith te gast. In de video is Corden een interview aan het houden met Smith. Tussendoor zingt het duo mee met enkele liedjes van Smith zoals Gettin’ Jiggy Wit It. Inmiddels heeft de hit 30 miljoen kijkers op het officiële YouTube kanaal van Will Smith.

  In het interview vraagt Corden naar de zangcarrière van Smith. Hij vertelt dat hij op 12-jarige leeftijd begon met het schrijven van muziek en zijn eerste single uitbracht toen hij 16 jaar oud was.

  Er wordt een heel seizoen van Carpool Karaoke op Apple Music geplaatst. In de teaser van de eerste aflevering zijn aan het einde fragmenten te zien van andere afleveringen. Hierin komen beroemdheden als Alicia Keys, John Legend, Will.i.am, Ariana Grande, Miley Cyrus en John Cena in voor.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.