Jake Gyllenhaal bevestigt deel te zijn van Spider-Man: Far From Home cast

  Jake Gyllenhaal heeft een Instagram-account aangemaakt om een video te plaatsen met als onderwerp Spider-Man: Far From Home. In de video lijkt het erop dat Gyllenhaal bevestigt dat hij deel is van de Spider-Man: Far From Home cast. De aankomende Spider-Man film is het vervolg op Spider-Man: Homecoming.

  Het opvallende is dat Tom Holland, die Peter Parker a.k.a Spider-Man speelt, enkele maanden geleden via Instagram de naam van het vervolg onthulde. Het lijkt erop dat Jake Gyllenhaal dezelfde methode heeft gebruikt. Hij heeft zelfs een account aangemaakt zodat hij de video op Instagram kon plaatsen.

  Onder de video staat de tekst: "Ik realiseer mij nu dat ik niet Spider-Man zal spelen". Jake Gyllenhaal was eerder dit jaar in gesprek over een rol in een Spider-Man film, maar het is nooit officieel bekendgemaakt. Zijn video op Instagram is wel een bevestiging van hem dat hij een rol heeft. Dat hij de rol van Spider-Man niet heeft is natuurlijk geen verassing aangezien we Tom Holland al hebben.

  I just realized I’m not playing Spider-Man.

  Een bericht gedeeld door Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) op 5 Dec 2018 om 12:03 (PST)

  Spider-Man: Far From Home cast met Jake Gyllenhaal

  Jake Gyllenhaal leest in de video een strip waarin Spider-Man het opneemt tegen Mysterio. In oktober werd er al een setfoto naar buiten gebracht. De afbeelding is niet van hoge kwaliteit, maar toch lijkt het erop dat we Mysterio zien.

  Het gerucht dat Gyllenhaal Mysterio zou spelen ging al een tijdje rond, omdat hij zelf al aangaf dat hij de rol graag zou willen spelen. We kunnen pas met alle vertrouwen zeggen dat Jake Gyllenhaal Mysterio is wanneer het officieel wordt bevestigt, of wanneer we het in de film zien.

  Spider-Man: Far Form Home zal op 4 juli 2019 in de bioscoop verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.