Jake Gyllenhaal als Batman wellicht een mogelijkheid

  Volgens geruchten zal Jake Gyllenhaal als Batman te zien zijn in de toekomst van het DC filmuniversum. Er gingen al eerder geruchten dat de huidige Batman acteur, Ben Affleck, de cape wilde ophangen.

  Warner Bros.

  Er staan verschillende DC films op het lijstje die in de toekomst moeten verschijnen. Waaronder een nieuwe Batman film, geregisseerd door Matt Reeves (War for the Planet of the Apes). Er wordt al een tijdje gespeculeerd wie de rol van Batman in deze nieuwe film gaat vertonen, want het lijkt niet zeker of dit Ben Affleck zal zijn.

  Zowel Ben Affleck als Matt Reeves hebben beide niet bevestigd dat ze zullen samenwerken aan de nieuwe Batman film. Dit houdt de opties open, maar nu lijkt een mogelijke kandidaat verschenen. Volgens een gerucht van Revenge of the Fans zou acteur Jake Gyllenhaal als Batman in de nieuwe film moeten verschijnen mocht Ben Affleck de rol laat schieten.

  Jake Gyllenhaal als Batman geen zekerheid

  Volgens dit gerucht staat Ben Affleck nog steeds onder contract om meerdere malen de rol van Batman te vertonen. Mochten Affleck en Warner Bros vroegtijdig dit contract beëindigen, lijkt er een grote kans dat Jake Gyllenhaal de rol van de iconische superheld gaat vertonen.

  Voor nu is het afwachten op een officiële verklaring van Warner Bros en/of Ben Affleck.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.