Jackbox Party Pack 4 aangekondigd - met Fibbage 3

  Jackbox games heeft Jackbox Party Pack 4 aangekondigd. In de vierde instantie van deze party game collectie waarin je smartphone je controller is zal onder andere Fibbage 3 zitten.

  Op de site van Jackbox games is een nieuwe partypack aangekondigd voor de populaire Jackbox series. Dit is de vierde keer dat Jackbox games een collectie aan sociale party games uitbrengt. De vorige delen heette Jackbox Party Pack 3, 2 en 1, dus het komt niet als verrassing dat de volgende game Jackbox Party Pack 4 zal gaan heten.

  Jackbox Party Pack 4 aangekondigd voor de herfst

  De enige game die bekend is onderdeel te gaan zijn van de nieuwe pack is Fibbage 3. In Fibbage is het de bedoeling vreemde vragen goed te beantwoorden en anderen te foppen met jouw antwoord. Je krijgt punten als anderen op jouw verzonnen antwoord stemmen. Anders dan in de vorige edities van Fibbage kan het publiek nu actiever deelnemen met het spel door ook antwoorden toe te voegen aan de mix.

  Zoals in vorige edities zullen alle spellen te spelen zijn op een host platform en kunnen spelers dan met hun smartphones deelnemen aan de spellen. Deze spellen zijn sociaal van aard en kunnen hilarische situaties en momenten opleveren met vrienden. Welke spellen er naast Fibbage 3 in de collectie zal gaan zitten, en of er net zoals bij Fibbage nieuwe versies van al eerder verschenen spellen komen is nog niet bekend.

  Jackbox Party Pack 4 zal uitkomen in de herfst voor Xbox One, PS4, PC en Switch.

  Jackbox Party Pack 3

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.