IT director's cut is mogelijk, bevat meer gruwelijke scènes

  Het is mogelijk dat er een IT director's cut zit aan te komen in de toekomst. Er is een aantal verwijderde scènes dat regisseur Andy Muschietti graag in de film terug zou willen zien. Warner Bros. heeft nog geen uitspraak gedaan over een director's cut, maar volgens Muschietti is het mogelijk!

  Warner Bros.

  Dat Stephen King's IT bekend was in het horrorgenre was te verwachten, maar niemand had kunnen voorspellen dat de film zo'n groot succes zou worden! IT is namelijk de best verkochte horrorfilm ooit geworden met een opbrengst van bijna 700 miljoen dollar (Inflatie niet meegerekend).

  Regisseur Andy Muschietti wist fans al warm te maken over het idee van een eventuele director's cut, met ongeveer tien minuten aan nieuw materiaal wat niet eerder in de bioscoop is verschenen. IT zal in januari verkrijgbaar zijn op DVD en Blu-ray, maar dit zal de versie zijn die in de bioscoop te zien was. Volgens Muschietti is er een mogelijkheid dat fans in de toekomst een verlengde versie van IT kunnen aanschouwen!

  IT director's cut duurt nog enkele maanden volgens regisseur

  Volgens regisseur Andy Muschietti is een director's cut van IT een mogelijkheid, maar dan wel pas over 'enkele maanden'. Het is mogelijk dat we in de zomer van 2018 een IT film kunnen zien met nog meer gruwelijke scènes. Eerder werd al bekendgemaakt dat er een scène uit de film is gehaald waarin Pennywise een baby opeet!

  Een volledige zekerheid is de director's cut nog niet, aangezien Warner Bros. nog geen uitspraak heeft gedaan over een verlengde versie van IT. Een director's cut van IT zou een mooi cadeau zijn om fans bezig te houden tot het vervolg uitkomt. Het is namelijk de bedoeling dat regisseur Andy Muschietti terugkomt voor het vervolg, IT: Chapter Two, die gepland staat voor 6 september 2019.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.