It Chapter Two trailer onthult eerste beelden van de film

  De eerste trailer voor It Chapter Two is vrijgegeven door Warner Bros. In de video zien we de eerste beelden van het vervolg op de It reboot uit 2017. De film is vanaf 6 september 2019 te zien in de bioscoop.

  Wat is er in de It Chapter Two trailer te zien?

  De It Chapter Two trailer begint met de nu volwassen Beverly Marsh (Jessica Chastain) die is teruggekeerd naar het stadje uit haar jeugd. Hier gaat ze langs bij haar voormalige woning, waar op dit moment een oude vrouw woont. Hoewel er in eerste instantie niets aan de hand blijkt te zijn, verschijnen er steeds meer aanwijzingen dat er iets niet in de haak is.

  Als Beverly op de bank zit en met de oude vrouw praat merkt ze dingen op die niet normaal zijn. Als ze vervolgens naar een foto kijkt en de horrorclown uit haar jeugd herkent, breekt de hel los. De rest van de It Chapter Two trailer is een aaneenschakeling aan scènes, waarbij we te zien krijgen dat de alle leden van de Losers Club weer terugkeren naar de stad.

  Wat is er over It Chapter Two bekend?

  It Chapter Two speelt zich 27 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af. Alle kinderen die daarin een rol speelde, zijn nu dus helemaal volwassen. Deze rollen zijn weggelegd voor James McAvoy (Bill Denbrough), Jessica Chastain (Beverly Marsh) en Bill Hader (Richie Tozier). Bill Skarsgård keert weer terug in zijn rol als Pennywise.

  De films van It zijn gebaseerd op de boeken van Stephen King. In 1990 is het verhaal van de auteur al eens een keer verfilmd. Dit was een ruim drie uur durende miniserie waarin het verhaal van de jonge en oudere varianten van de Losers Club verteld wordt. Voor de reboot is dus gekozen om dit op te delen in twee aparte films.

  It Chapter Two is vanaf 6 september 2019 te zien in de bioscoop. Lees onze bevindingen van de eerste film in de It Review. In ons overzicht van de beste horror films 2019 kan je zien wat er dit jaar nog meer in de bioscoop komt op dit gebied.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.